Kangasalan Kaupunki-info on monipuolinen, matalan kynnyksen kohtaamis- ja vaikutuspaikka kaupungin asukkaille ja palveluille. Asiakkaat pääsevät kasvotusten kyselemään kaupungin asioista ja antamaan tarvittaessa palautetta.

Kaupunki-Info on nimensä mukaisesti kaikille kaupunkilaisille tarkoitettu kehittyvä infopiste. Kaupunki info sijaitsee Kangasalan Prisma –keskuksessa, jotta siellä käyminen olisi mahdollisimman helppoa ja yhdistettävissä myös muihin asioihin. Kaupunki-infon aukioloajat poikkeavat virastojen aukioloajoista ja on avoinna normlisti ti-pe klo 10-18 ja la klo 10-14.

Lentolan Kauppakarnevaalien aikaan kaupunki-info
palvelee pe 5.5 klo. 10-18 ja la 6.5 klo.10-16.

Palvelupiste markkinoi kaupungin palveluita kaupunkilaisille ja kasvattaa heidän tietoisuuttaan oman kotikaupunkinsa asioista. Kaupunki-infossa pidetään säännöllisesti POPUP-tapahtumia, missä esitellään kaupungin ajankohtaisia aiheita ja esitellään kaupungin palveluita. Kangasalan kaupunki-info neuvoo tarvittaessa myös matkailijoita.

Meille on helppo poiketa, tervetuloa!

Kangasalankaupunki-info toimii tapahtuman infopisteenä. Löydät toimipisteemme Prisma-keskuksesta, osoitteesta Mäkirinteentie 10, 36220 Kangasala

Olemme auki koko tapahtuma-ajan pe 5.5. klo. 10-18 sekä lauantaina 6.5. klo.10-16.

Mukana toimipisteellämme tapahtuma-aikaan on myös Kangasalan Kaupungin hyvinvointi- ja vapaa-aikapalveluiden toimijoita kertomassa sinulle lisää tulevista tapahtumista, vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä jakamassa parhaat vinkit Kangasalan alueen retkeilymahdollisuuksista!

Tule tutustumaan toimintaamme tai kysymään tapahtuman ohjelmasta lisää!

Kangasala Fest on uuden tyylinen kaupunki festivaali joka on paljon enemmän kuin musiikkia! Tapahtumassa maistellaan erilaisia juomia,viinejä sekä ruokia. Paikalliset ja lähialueiden toimijat esittelevät tuotteitaan ja panevat parastaan annoksillaan! Istahtaa voi vaikka porukalla viltille piknik tyyliin ja nauttia musiikkia, ruokaa ja juomaa hyvässä seurassa.

Lentolan kauppakarnevaalin aikana liput tarjouksessa! Alennuslippuja saatavilla rajoitettu määrä.

  • 1pv lippu 39€ (norm.49€)
  • 2pv lippu 75€ (norm.89€)
  • 1pv VIP 85€ (norm. 99€)
  • 2pv VIP 165€ (norm. 179€)

Lentolan Kauppakarnevaaleilla mukana