ASENNETTA RUOANLAITTOON

Tervetuloa mukaan Garage Sale- tapahtumaan 5.-6.5.2023.
Perjantaina 5.5 klo 12.00 -17.00
Lauantaina 6.5 klo 12.00 -17.00

Garage Salessa on mahdollista ostaa Poppamiehen valittuja tuotteita varastomyyntihintaan, sekä nähdä mitä uutuuksia Poppamiehellä on tarjolla. Tapahtumassa on mukana myös useita Poppamiehen yhteistyökumppaneita. Paikalla on esimerkiksi Linkosuo, joka myy ja esittelee uusia herkullisia ruislastuja, joiden maustamisen taustalla on Poppamiehen tuotekehitysmaestro Marko!

Tapahtumassa on paikalla maistattamassa ja myymässä mm. herkullista Texas BBQ makkaraa Suomalainen menestysresepti 2023-kilpailun voittaja Veljekset Mattila. Paikalle saapuu myös BBQ-verkkokauppa bigshop.fi, joka esittelee erilaisia kamadogrilleja, savustimia sekä grillien lisävarustevalikoimaa

Ruokapisteitä ei myöskään ole unohdettu. Suomen epävirallinen BBQ-maajoukkue Smokin Finns tuo tapahtumaan oman popup-ruokapisteensä, sekä Herkkä Snacks myy maittavia hodareita hodarikojullaan, unohtamatta kasvisruokailijoita.

Suomen Chiliyhdistys pitää tapahtumassa myös chilikahvilaa, jossa on chiliherkkujen maistelun lomassa mahdollisuus tutustua yhdistyksen toimintaan.

Tämän vuoden erikoisuutena Garage Salen pihalla pääsee tutustumaan Suomen menestyneimmän Time Attack Teamin Audi R8 1:1 “FatCat” kisa-autoon ja sen varikkoon, joka kisakauden alla kasataan Poppamiehen pihaan tapahtuman ajaksi. Koko perheelle paikalla on myös Finnish E-sports Leaguen NHL shootout pelipiste!

Lentolan Kauppakarnevaaleilla mukana